Tenim un poble…

La gent de Prats som majoritàriament molt del nostre poble; ens en sentim molt d’aquí. Per exemple quan anem fora i ens demanen d’on som ens agrada molt dir que som de Prats de Lluçanès; i és molt habitual que molts veïns que per qüestions vàries han anat a viure en un altre indret, aquests dies de Sant Joan i els Elois no perden l’ocasió per tornar. I això no és pas que sigui una característica única dels pradencs i pradenques, que tenim molts defectes i moltes virtuts, que tenim un poble mancat de diferents coses, però que en tenim d’altres que són envejables.

Una d’aquestes són les Festes de Sant Joan i els Elois que hem viscut aquests dies. I el punt més emocionant, més màgic, és quan petits, joves i grans, agafats de les mans ballem el Contrapàs entorn a les nostres dues principals places (la Vella i la Nova) amb els músics entonant-lo amb energia.

Cada any les esperem i, evidentment, cada any les superem. I a més del Contrapàs, tot el que conforma l’extensa programació. Ara, per a recordar-les, i reviure-les, he fet un petit recull en el següent vídeo. La xarxa va plena de diferents imatges, i més que n’aniran sortint, però us convido a donar-hi una ullada.

Salut i moltes, moltes, moltes gràcies gent del poble!

* Per veure millor les fotos que hi apareixen, cliqueu a Google + o a Picassa.

I en aquest enllaç, la Trobada Gegantera i el Concert de Txarango.

IMG_9521q

 

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*