T’imagines el Lluçanès sense LaRella?

Tota una plana de l’edició número 344 de la revista LaRella que va sortir al carrer divendres passat apuntava això: T’IMAGINES EL LLUÇANÈS SENSE LA RELLA? D’entrada, obrir i trobar-te amb una pàgina així impacta; et fa reflexionar; i segur que és el que volien els responsables de l’edició de la revista.

T’adones que alguns donen per fet que LaRella existeix de sempre i per tradició. De fet, jo mateix mitja vida l’he viscuda amb l’existència de LaRella. I un quart de vida col·laborant-hi activament, portant la secció d’esports.

Altres de ben segur creuen que podríem viure igual (i és cert); alguns li tenen mania, alguns no els interessa. Alguns només dediquen crítiques. Però el cert és que és l’únic mitjà de comunicació comarcal del Lluçanès escrit, i és més que això. Un element informador, cohesionador i de socialització comarcal. Una eina per a la gent del Lluçanès.

“T’imagines el Lluçanès sense LaRella?” Doncs espero que entre tots, amb esperit crític i constructiu, en uns temps complicats i convulsos, però que per aquests mateixos motius són importants els mitjans de comunicació arrelats al territori, aconseguim mantenir i millorar el mitjà comarcal de comunicació per excel·lència. I que no ens haguem d’imaginar la comarca sense ella.

Llarga vida a LaRella!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*