T’imagines una Fira de la Coca i la Llonganissa?

Doncs la trobaràs a Prats de Lluçanès el 16 de novembre! Un esdeveniment inèdit, combinant coca i llonganissa, posant en valor aquesta típica suma de bons productes al nostre territori.

Amb els productors del poble i comarca, podrem conèixer i tastar les diferents varietats de coques i llonganisses, a més de poder gaudir de tot un dia d’actes i activitats, a més de gaudir de Prats de Lluçanès i del Lluçanès.

Els actes previstos són una activitat infantil amb la Lali Barenys; demostracions culinàries amb l’Àngel Pascual; cercavila de gegants i bastoners; i un berenar popular animat pel Quim Vila. A més, concurs de fotos, menús especials per dinar, promocions als comerços i una exposició a Cal Bach. Una programació atractiva i de primer nivell.

Tot plegat a partir d’una idea de la Taula per la Dinamització Econòmica que ho organitza, junt amb la Unió de Botiguers i l’Ajuntament, i la col·laboració de diferents organismes, persones, i entitats, també del poble, que ens aboquem a fer-ho possible.

Guardeu-vos, doncs, el 16 de novembre per sortir i venir a Prats de Lluçanès!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*