tornarem a omplir el sarró, excavant la nostra història

Fa ja tres mesos que va néixer al Lluçanès la iniciativa “el sarró” a partir d’un grup de gent inquieta que amb el nom de “Lluçanès actiu” vol debatre, fomentar el coneixement, compartir opinions, fer tertúlia, etc.

Després de l’èxit de la primera edició, ara hi tornem amb una nova proposta, sota el títol “EXCAVANT LA NOSTRA HISTÒRIA“.

Així, el divendres 2 d’agost, a les 7 de la tarda visitarem el jaciment arqueològic de Puig Ciutat (Oristà) i a les 9 soparem a Cal Quico (Prats de Lluçanès). Tot plegat, acompanyats de la Maria Àngels Pujols, coordinadora de les excavacions. Per a inscriure-us o demanar més informació ho podeu fer a partir de l’adreça llucanesactiu@gmail.com . Les places són limitades i s’omplen per escrupolós ordre d’inscripció.

* Seguiu-ho pel tuiter amb les etiquetes #elsarró i #LluçanèsActiu

* Aquí podeu trobar el resultat del primer sarró, amb el Pep Palau.

* a continuació, un vídeo de com comença un dia a Puig Ciutat:

2 comentaris

 1. CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA

  Hem tingut una idea!

  Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

  Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d’arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran “enllaçada” de blogs “. És aquesta:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

  I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges…) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus “i la cadena continua aquí…” i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

  Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència… T’hi apuntes? :-))

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*