Tots els aparadors de Nadal a Prats de Lluçanès

Com a tot el país, a Prats de Lluçanès les botigues es guarneixen per Nadal. Esperonades també pel concurs d’aparadors i per la Unió de Botiguers del poble (que ha fet un cartell que podem veure a tots els establiments associats desitjant unes bones festes), la gran majoria de botigues han vestit els seus aparadors per aquesta campanya nadalenca.

N’hi ha de tot tipus. Alguns giren a l’entorn del producte que venen (i s’identifiquen ràpidament amb el lloc), altres estrictament d’elements nadalencs. Sempre condicionats per l’espai que tenen.

No he posat de quin establiment són, perquè pugueu “jugar” a endevinar-ho, i estan identificats per un número. Si teniu dubtes i el voleu saber, ho demaneu. I per a vosaltres, quin hauria de guanyar el concurs d’aparadors?

Mireu-los clicant aquí, o si sou usuaris de Google+ aquí.

Espero contribuir en certa mesura a fomentar el consum responsable a les botigues del nostre poble, que igual que els seus aparadors, n’hi ha moltes i de molt variades.

Pel comerç local i de proximitat!

PD: Es possible que hi trobeu a faltar alguna botiga. Si és el cas, pot ser per dos motius: o que no hagi estat guarnida en ocasió de Nadal, o que efectivament me l’he descuidada. En aquest segon cas, aviseu-me de seguida i ho arreglo. Gràcies per avançat!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*