Trencadansa i Ballets de Sant Vicenç 2013 (vídeo)

Avui dia 22 de gener, Sant Vicenç, s’ha tornat a ballar la Trencadansa i els Ballets de Sant Vicenç a Prats de Lluçanès. A continuació en teniu un vídeo. Abans, però, per a descriure-ho reprodueixo unes paraules que la Glòria Borralleras Soler va penjar al seu facebook:

“I enrere haureu deixat dies d’assaig que només vosaltres i qui us ha acompanyat sabrà dels patiments per trobar hores i coordinar a una gent cada vegada més ocupada. I sortireu a la plaça com generacions i generacions ho han fet abans: amb les millors gales i els nervis a flor de pell.  I aviat l’aire s’omplirà d’olor; I nosaltres us mirarem com danseu, i no se’ns escaparà detall: us criticarem fins l’últim salt i no deixarem de dir que abans es ballava millor.

Però en el fons, us envejarem; I desitjarem ser nosaltres qui ocupa la plaça tot esperant amb delit que ens tragueu a ballar les Corrandes. I us anireu relaxant… i deixareu anar els millors dels vostres somriures i us sentireu les persones més importants del món. Bona Trencadansa!”

* Vídeo directament des del youtube.

* Podeu veure la crònica que vaig fer l’any passat, amb fotos dels assajos i de tot el procés.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*