Un any més: LLUÇANÈS FERÉSTEC!

El Lluçanès és una comarca amb molts atributs, i un d’ells és el caràcter esportiu que té. L’activitat esportiva hi és alta i habitual, i els esdeveniments se succeeixen gràcies al dinamisme que sobretot els amants de l’esport hi aporten, organitzant-se i muntant esdeveniments de nivell. Un bon exemple és el que tenim aquest proper diumenge dia 7 d’abril a Prats de Lluçanès, amb una nova edició (la cinquena) de la cursa de bicicletes “Lluçanès feréstec“.

És una prova que ha agafat prestigi pels recorreguts i nivells que ofereix, enmig de l’envejable paisatge del Lluçanès; el número de participants que ha anat tenint ho corroboren. Per la convocatòria d’enguany, teniu tota la informació clicant aquí, com també el formulari per a inscriure’s prèviament (teniu temps fins demà).

En aquest cas, serà també el 1r memorial Òscar Luceño, qui no podrà assistir-hi i mereix ser recordat per la vinculació que hi va tenir.

Cal felicitar i agrair la gran tasca que fan la gent de la Unió Ciclista Lluçanès i del Club Triatló Lluçanès per aconseguir situar una convocatòria d’aquestes característiques a casa nostra. I que sigui per molts anys!

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*