un matí de duatló

Després d’unes hores a la nit darrera la barra de la Sala Polivalent (on hem passat tantes estones…), en aquesta ocasió col·laborant amb la Comissió de Reis, el poble de Prats estava a punt per reviure l’esforç i esperit de superació que suposa una duatló, el diumenge el matí. Per raons òbvies jo no participo a una duatló com a corredor, però sí que hi vaig participar aquest passat diumenge com a col·laborador d’una altra colla de gent que fa possible un esdeveniment autèntic. Tenint en compte l’entorn, indrets entrenyables del nostre municipi i rodalies, és ideal per a la pràctica d’uns esports respectuosos amb el medi.

A dins, més fotos i resultats…

*a la foto, l’olostenc Marc Casellas Soler, que va fer un excel·lent paper, acabant tercer fins i tot amb la roda de la bici rebentada els últims quilòmetres.

 

Aquesta foto és just al punt on estàvem amb el Vall. Al Pont del Blanqué, on encara hi havia senyals de la Festa Major que hi havia hagut la nit abans (es veu les cendres dels focs, i algun encara una mica actiu).

Aquí ja arribaven una mica cansats tan els de la volta curta com la llarga. Quedaven uns 5 quilòmetres pel final i unes bones pujades.

Així doncs, cal felicitar l’organització -per tot plegat!- i també els corredors, que aguantar tot allò també és d’admirar…

Podeu veure resultats i fotos al bloc del club Triatló Lluçanès clicant aquí.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*