un nou país i una nova manera de gestionar el territori

De fet, mai hem deixat de fer-ho i en el dia a dia no hem parat de reivindicar la necessitat d’oficialitzar la comarca del Lluçanès. Malgrat ara hagin sortit notícies dient que la llei de governs locals obrirà les portes a crear noves comarques (mireu aquí), la llei antiga -actual- ja ho permet, i així es van fer els passos per a aconseguir-ho.

Ara, hem de reactivar la reivindicació i us recomano la lectura d’un article de l’Eva Boixadé, alcaldessa de Lluçà i que ha estat Presidenta del Consorci i treballadora incansable per la nostra comarca i totes les persones que hi vivim, en que escriu de forma clara sobre la necessitat d’obtenir la comarca i que el Consorci del Lluçanès lideri aquesta lluita (cliqueu aquí per a llegir-lo).

A més, aquest divendres dia 8 de març a les 9 del vespre a l’Ateneu Lokal de Prats de Lluçanès en una convocatòria oberta, es reuneix la Plataforma “El Lluçanès és comarca”, per a reactivar el mateix, la reivindicació del reconeixement oficial de la comarca del Lluçanès.

Com diu l’Eva, “volem un nou país i una nova manera de gestionar el territori”. Depèn de tots nosaltres i la nostra implicació. Endavant!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*