una Fira de Santa Llúcia més. Cal un nou impuls

Ahir vam tornar a viure una Fira de Santa Llúcia. No teníem el típic fred excessiu, ans tot al contrari. Sort va haver-hi del bon temps que va acompanyar-nos i va contribuir a un agradable matí.

Parades corrents d’una fira típica, l’espai de bestiar i maquinària com sempre, amb un brillant esmorzar gentilesa dels Carreters del Lluçanès, l’estesa de cotxes al Passeig, i la zona on es trobàven entitats i associacions del poble (aquesta també molt dinàmica i participada durant tot el matí, amb propostes diverses que teníen totes la intenció de recollir fons per a la seva activitat).

La Colla Gegantera vam fer també parada, amb un plafó on es recollien les fotografies de tota l’activitat realitzada durant l’any. A més, vam tenir l’actuació dels grallers i tabals, que van animar aquesta zona.

L’altra gran cita d’ahir era la inauguració del nou edifici de l’Escola Bressol Municipal, que entrarà en funcionament a principis de gener (notícia a Vilaweb-Lluçanès) i que mereix comentari a part els propers dies.

Per altra banda, el què és segur que cal, és una aposta ferma i decidida des de l’Ajuntament per revitalitzar i dinamitzar aquesta fira, per dotar-la d’elements autènticament potents que atreguin més a la gent de fora, però que sobretot faci sentir orgullosa a la gent de Prats de tenir-la, i fer-se la fermament seva. Des del Grup d’Esquerra ho tenim clar, i apostem de forma convincent. L’any vinent, s’ha de poder notar.

*Podeu veure una galeria de fotos que va fer el Joan Parera.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*