Vídeo de la Trencadansa 2015

Aquest 22 de gener, amb fred però amb un sol radiant, ha tornat a tenir lloc la Trencadansa i els Ballets de Sant Vicenç a Prats de Lluçanès.

Els que han ballat han estat:

Abelard Plans – Àngels Molas // Sergi Tarrés – Laura Paraire // Pol Cruz – Clara Costa // Jordi Borralleras – Judit Solanas

Santi Serrat – Anna Plans // Albert Ferrer – Júlia Paré // Roger Bou – Estel Prats // Arnau Font – Maria Vilà

Com sempre cal agrair la immensa tasca que fa el Grup Dansa i Tradició, amb la Roser Reixach, la Lourdes Sanjuan i la Noèlia Córdoba. Gràcies als dansaires i a elles, l’emoció de la Trencadansa encisa la Plaça Vella i a tothom que l’omple.

El vídeo que n’he fet, el podeu veure a continuació:

Per últim, destacar que per primer cop els Gegants (que el Vicenç estrenava vestimenta i l’Àgata renovada pintada) han quedat guardats a Cal Bach. I si bé l’alcalde ha dirigit unes paraules dient que a partir d’ara seran al lloc on els pertoca estar, cal recordar que no hi han entrat abans perquè no ha estat senzill (ni en poc temps) que ell i el seu equip s’hi avinguessin. Així les coses, ara hi són, per satisfacció de tothom i amb plena naturalitat i bona entesa. Sobretot els nens i nenes ho agrairan eternament.

Ah, i a seguir gaudint de la FESTA MAJOR que encara queden coses! Tota una programació feta amb la feina d’entitats i persones, a qui no ens hem de cansar d’agrair la tasca. I això, no teniu excusa per treure el cap a Prats ;)

* Aquí podeu veure un petit article i vídeo de l’any passat, amb assajos inclosos. 

IMG_3010 IMG_0022

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*