Votar és democràcia, al Lluçanès

Esquerra Republicana de Catalunya porta a terme arreu del país la campanya “VOTAR ÉS DEMOCRÀCIA” (mireu aquí tota la informació) i el Lluçanès no n’és una excepció.

És una campanya els objectius de la qual els intentem portar a terme diàriament des de ja fa temps, però que ara li donem una embranzida organitzant diferents actes. Uns actes en el que l’important és poder parlar, escoltar, resoldre dubtes, debatre. Uns actes en el que parlarem de política, de país, de procés, de consulta… i del nou país que volem construir amb totes les incerteses que puguem tenir i que intentarem resoldre.

Així, n’hem preparat a gairebé tots els pobles de la comarca (i no està tancada, per tant, si ho creieu oportú podem ampliar), amb actes de diferents tipologies amb diversos representants i persones. En total, es faran 10 actes durant els mesos de febrer i març.

A continuació us en citem els ja tancats i els previstos (que anirem confirmant):

Lluçanès

– 16 de febrer. Oristà. 12 del migdia. Centre Cívic. Col·loqui amb Jordi Martínez (membre del Secretariat Nacional de l’ANC) i Isaac Peraire (membre de l’Executiva Nacional d’ERC). Hi haurà vermut per a tothom.

– 22 de febrer. Sant Boi de Lluçanès. 6 de la tarda. Local el Centre. Xerrada amb Ferran Civit (membre del Secretariat Nacional de l’ANC), Jordi Fàbrega (Membre de l’Associació de Municipis per la Independència) i Baldiri Selva (Santboienc). Amb berenar popular.

– 23 de febrer. Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà). 12 del migdia. Local Social. Col·loqui amb Ramon Erra (escriptor) i Isaac Peraire (membre de l’Executiva Nacional d’ERC). Hi haurà vermut per a tothom.

– 15 de març. Alpens. 6 de la tarda. Xerrada amb Teresa Jordà (Diputada d’ERC al Congrés). Amb berenar popular.

– 16 de març. Prats de Lluçanès. 6 de la tarda. Cal Bach. Xerrada amb Josep Maria Reniu (membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional) i Ainhoa Campdepadrós (autora del Treball de Recerca “Processos d’independència”). Amb berenar popular.

– 22 de març. Sant Bartomeu del Grau. 6 de la tarda. Lloc i ponents a concretar.

– 23 de març. Sant Feliu Sasserra. 12 del migdia. A l’Ateneu. Xerrada amb Dionís Guiteras (Diputat d’ERC al Parlament de Catalunya. Amb vermut popular.

Falta concretar data per a Olost, Santa Creu i Perafita, que també acolliran acte de la campanya “Votar és democràcia”.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*