Avui, Ple extraordinari

El Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès hem estat en tot moment al costat de la temàtica sobre l’oficina que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya té a Prats. Una oficina que dóna servei a gairebé tota la comarca (hi ha excepcions amb Sant Feliu Sasserra i Merlès).

Així, vam demanar la convocatòria de Ple extraordinari i, tot i que vam demanar-lo per fa una setmana, l’alcalde el va convocar per avui. De manera que serà aquesta tarda a 2/4 de 8 a Cal Bach, amb un únic punt de l’ordre del dia: “Moció pel manteniment de l’oficina que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya té a Prats de Lluçanès”.

Amb aquest punt, tal i com hem dit des del principi, volem visualitzar la unitat política en aquesta qüestió i ajuntar esforços no per tan sols mantenir el servei si no per a millorar-lo. I fer-ho amb garanties.

Doncs això, a 2/4 de 8 Ple extraordinari.

1 comentari

  1. El Ple Extraordinari ha transcorregut amb tota normalitat, i l’objectiu de visualitzar la unitat política per aquesta temàtica ha estat acomplert.

    L’acord aprovat per unanimitat el podeu llegir al següent enllaç:
    http://locals.esquerra.cat/documents/per-loficina-del-damm.pdf

    Al finalitzar el Ple, ha pres la paraula la regidora de Benestar, medi ambient i territori, que ha fet una sentida intervenció agraïnt la tasca feta per tothom i els suports rebuts, en tan que regidora, treballadora de l’oficina i com a “Mercè de l’agrària”.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*