Demà, Ple de Pressupostos i del POUM

Demà dimecres 17 de desembre hi ha Ple Municipal a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Podeu veure l’ordre del dia clicant aquí, però d’aquest en sobresurten dos punts: el del Pressupost 2015 i el del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

El tema del POUM  l’hem tingut damunt la taula des de fa més de 7 anys… i ha estat més o menys tractat en diferents llocs com el carrer, els plens, els butlletins, en reunions… i va arribant al seu final. El nostre posicionament el farem públic a la sessió plenària d’aquest dimecres.

Pel què fa el Pressupost de l’Ajuntament pel 2015, després que al Ple de setembre CiU tombés la nostra proposta de fer un pressupost participatiu, dimecres de la setmana passada en una reunió amb l’alcalde i en la sessió posterior de la Comissió Informativa, se’ns va fer la proposta de poder fer-hi aportacions. Se’ns va fer palès alhora que hi havia la intenció de fer un pressupost que pogués ser aprovat pels dos grups representats a l’Ajuntament. A partir d’aquí, l’equip d’ERC ens vam posar a treballar i dissenyar propostes (des de l’àmbit de la política econòmica, la social, a les inversions – per exemple) per a millorar una proposta de Pressupost 2015 que d’entrada és inassumible pel nostre grup.  Les nostres principals aportacions ja han estat compartides amb l’alcalde, amb la ferma voluntat de millorar tant com puguem la proposta de pressupost i que pugui ser assumida per nosaltres. Ara, pendents de noves converses que hem de tenir fins abans del Ple, reiterem les nostres ganes d’arribar a acords.

Seguim treballant, i el desenllaç el tindrem demà al Ple, a 2/4 de 8 del vespre a Cal Bach.

?????????????????

 

fotoboira

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*