Post – Ple Municipal (28 de setembre de 2011)

Ahir, hi va haver Ple Municipal a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. L’ordre del dia el podeu llegir aquí, i els titulars que jo en trec:

– L’Ajuntament imposa una penalització per demora en la construccio de l’Escola Bressol Municipal, i executa la garantia d’aquesta mateixa obra.

– Es fa una modificació de crèdits per valor de 134.988,54€

– Es constitueix la Comissió Informativa Permanent.

– S’aprova inicialment la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament urbanístic en la parcel·la de l’Orient i de les antigues escoles.

– S’aprova una sol·licitud d’ajut al Servei d’Ocupació de Catalunya per una campanya de dinamització del mercat dominical, amb el desconeixement de la Unió de Botiguers.

– S’aprova per unanimitat les mocions en suport a l’escola catalana, a l’adhesió al Correllengua 2011, a l’adhesió a l’associació “Municipis per la independència” i pel no pagament de les bestretes mal calculades als ajuntaments catalans.

– Esquerra pregunta pel Consorci del Lluçanès; per CatalunyaCaixa Espais (antics club de jubilats i biblioteca); per l’inici del curs escolar; per les multes als carrers del poble; per la planificació i/o dinamització de la Fira de Santa Llúcia; pels comptes de les Festes de Sant Joan i els Elois 2011; pels pagaments que ha de fer la Generalitat en relació a l’Escola Bressol, l’Escola de Música i el Centre de Dia; pel compte de resultats de la Piscina; pel projecte educatiu de l’Escola de Música i per les visites registrades a l’Oficina de Turisme durant les vacances d’estiu.

(El temps disponible no em permet desenvolupar més les temàtiques, ho faré a no tardar. De totes maneres, si hi ha algun tema que vulgueu preguntar, hi estic totalment disposat. Igualment que si algun assistent vol aportar el seu punt de vista, aquest també és el seu espai.)

A la foto, la Montserrat Juvanteny i el Ramon Font, regidors del Grup Municipal d’Esquerra:

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*