Post – Ple Municipal extraordinari (14 de desembre del 2010)

Ahir dimarts va haver-hi Ple Municipal Extraordinari a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès amb només un punt a l’ordre del dia:

1.- Aprovació inicial de la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament urbanístic en el sector del sòl no urbanitzable del “Rec Merdinyol” per destinar-lo a equipament.

I en resum, en podem treure un titular: nefasta la política d’ordenació urbanística seguida per aquest Ajuntament

a continuació m’explico…

Primer de tot, ens van explicar el motiu de la urgència, l’argument pel qual es va convocar aquest Ple extraordinari just una setmana abans de tenir-ne previst un d’ordinari. I és que es veu que hi ha la intenció de portar al Ple ordinari de la setmana que ve (dimecres dia 22 a les 7 de la tarda) una aprovació inicial -contingut de la qual no hi hem tingut encara accés- del POUM. I per incloure la zona en qüestió per a destinar-la a equipaments, calia prèviament aprovar aquesta modificació puntual de les normes subsidiàries (segons les explicacions de l’alcalde).

Això demostra però, la nefasta política de planificació urbanística que ha portat a terme aquest govern municipal durant aquests tres anys i mig. Ja ho hem dit en altres ocasions, que han hagut d’actuar a cop de convenis (en tenim exemples) en lloc d’acabar de desenvolupar un POUM que ja es van trobar en redacció.

El nostre grup, doncs, deixant clar que SÍ que volem la construcció d’una nova escola (és l’equipament pensat per aquest terreny en qüestió), vam votar en contra d’aquesta modificació, precisament per mostrar el nostre desacord amb aquesta política urbanística.

Prats necessita una bona planificació. Que sigui acurada, perquè d’aquesta forma, si no, estem hipotecant el futur del nostre poble. Seguirem exercint pressió perquè el POUM es faci, i es faci ben fet.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*