Sí crític a les taxes + Junts pel 9N = Ple del 5/11/2014

Ahir dimecres 5 de novembre va haver-hi Ple extraordinari a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès amb 6 punts a l’ordre del dia, el principal dels quals era el relatiu a les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals pel 2015, conegut com a “taxes”.

L’equip de govern va presentar una proposta que consisteix en seguir tenint congelades les taxes i impostos municipals a excepció de l’IBI i l’impost de circulació que s’abaixen un xic (del 0,89% al 0,87% el primer, i del 2% a l’1,95% el segon). Davant d’això, des d’ERC seguim demanant que es puguin elaborar les taxes a partir d’un treball obert i d’un estudi acurat. Seguim sense saber per què, per exemple, l’entrada de la piscina costa un preu i no un altre, el preu de l’escola de música o escola bressol és un i no un altre, i igualment amb l’ICIO, l’IBI, i així amb totes les taxes i impostos que hi ha.

Al mateix temps, reconeixem l’esforç i el fet de congelar-les de nou en el context actual. Per això mateix, el grup d’ERC vam votar-hi a favor en el que vam anomenar-ne un “Sí crític”, per deixar palesa la nostra intenció.

Per últim, i després de la resta de punts de l’ordre del dia un cop finalitzat el Ple, els regidors i regidores dels dos grups (CIU i ERC) ens vam fotografiar junts darrere una pancarta unitària, de la campanya “Ara és l’hora“. La podeu veure a continuació:

 

regidorsambel9n

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*