Tràmits… Propostes i preguntes. Dimecres Ple a Prats

Un Ple Municipal amb 15 punts a l’ordre del dia. Aquest dimecres 5 de juny a 2/4 de 8 del vespre a la Sala de Plens de Cal Bach. Però no us espanteu… la gran majoria poden ser adjectivats com a “punts de tràmit”. Mireu-lo a la notícia de la pàgina d’ERC-Prats. Hi trobareu aprovacions d’actes i adhesions, ratificacions, informacions…

En aquesta mateixa pàgina web d’ERC-Prats hi podeu llegir les tres propostes d’acord que el Grup d’ERC portarem per tal que es puguin aprovar.

Una és sobre la comarca del Lluçanès, breu i clara, per a refermar el compromís cap a la seva necessària oficialitat i demostrar fortalesa en aquest aspecte, també per a fer-ho al costat de tots els municipis de la comarca.

Una altra, aprofitant que l’Ajuntament vol renovar la pàgina web, pretenem que elabori un pla de comunicació -cosa que no té- , i que sigui un pla participatiu.

L’última és sobre el català a la Frana d’Aragó i el famós LAPAO, demanant el ple reconeixement del català com a idioma que es parla a la Franja, igual que arreu dels Països Catalans.

A més, pel punt d’informacions, precs i preguntes, tenim preparada bateria de preguntes dirigides a CiU. Recordo també que en aquest punt el públic pot intervenir, i animem sempre a fer-ho. PARTICIPA-HI!

(Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

D’esquerra a dreta: Montserrat Juvanteny, Ramon Font, Judit Pons, Yolanda Roset, Isaac Peraire)

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*