Categories
Plens

Les taxes i el Ple, en vídeo (Post-Ple municipal 28-10-2015)

Ahir dimecres 28 d’octubre va tenir lloc un Ple Municipal el principal punt dels quals va ser l’aprovació de les ordenances fiscals per l’any vinent. A part d’aquest, el Ple va tenir altres punts rellevants. Podeu veure la nota que n’ha fet l’Ajuntament de Prats clicant aquí, i un vídeo al final d’aquesta entrada. Aquí al bloc personal deixeu-me compartir una petita reflexió.

És la primera vegada que com a Alcalde i responsable de l’àrea d’hisenda he portat aquest tema. Puc dir que és apassionant endinsar-s’hi. I ho hem fet, hem regirat, mirat, estudiat totes les taxes… i agraeixo sincerament l’esforç i treball de tot l’equip tècnic i l’equip de govern. El resultat el podeu veure en el vídeo següent, i el notareu a les butxaques, tot esperant que sigui de forma molt més justa que fins ara; i és que encara que mai és agradable pagar, hem d’entendre entre tots que si volem uns serveis públics de qualitat sí que hem de pagar-los entre tots.

La nostra responsabilitat és immensa, i procurem i procurarem exercir-la al màxim nivell. He de dir que m’agradaria haver-les pogut elaborar amb més participació, compartint debats oberts… però el temps se’ns ha tirat a sobre. Demano disculpes. L’any vinent esperem fer-ho millor. Tot i això, abans del Ple en vam poder parlar amb el Grup de CiU, a l’oposició, i fins i tot vam introduir algun petit canvi proposat.

Dit tot això, del resultat n’estic content. I estem a disposició pels dubtes i aportacions que facin falta. A continuació teniu un curt vídeo i el del Ple sencer, que va donar molt de sí.

Les taxes, en 4 minuts:

I tot el Ple Municipal aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=iAQt9cnu-r4

pletaxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *