Categories
Plens

Post-Ple municipal 24-2-2016

En el vídeo que precedeix  aquest article podeu veure el Ple que va tenir lloc ahir dia 24 de febrer del 2016 a Prats de Lluçanès. I clicant aquí podeu veure l’ordre del dia que vam seguir.

La millor explicació per a treure’n conclusions i informació és mirar tot el Ple, tot quedant a disposició per a tot el què calgui aclarir, complementar o per les aportacions que cregueu.

Dit això, avui indicaré minuts destacats:

– Minut 12. Recuperació del total de la paga de desembre 2012, i aprovació inicial reglament de la Taula d’Esports.

– Minut 17. Punt sobre la modificació dels Estatuts del Consorci del Lluçanès. Hi veureu l’explicació d’aquest procediment. I prefereixo no fer massa més comentaris, sobretot a partir de l’aportació del cap de l’oposició, i és que totes les explicacions les podeu veure al vídeo i em semblen prou clarificadores i situen a tothom. Si calen aclariments, però, no dubteu en demanar-los.

– Minut 33. Comencen les informacions, com referents a la gespa del camp de futbol, la piscina, l’àrea d’autocaravanes, el safareig, el portal de transparència, les descàrregues de l’APP, el projecte per l’espai social de la gent gran, les obres del dipòsit d’aigües, etc.

– Minut 43. Preguntes del Grup de CiU, sobre la rehabilitació de l’espai social de la gent gran, la biblioteca, la canalització del gas, la demografia, l’Hotel d’entitats, la situació de l’àrea d’autocaravanes, la pista de pàdel, festes, el terra del pavelló i el dipòsit.

Per acabar, recordar el què també vaig destacar al Ple: seguim animant a descarregar-se l’APP (ja se l’han descarregat més de 300 persones) i fer-nos arribar coses a partir de l’apartat de participació.

IMG_3933

(foto: @Pratsinfo)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *